Idoltankar..

Jävla tonårstjejer! Taskigt att rösta ut Rasmus för att han är ful. Han hade ju en av de bättre rösterna. Ytliga fjortisar, hoppas ni dör.  Okej jag är kanske lite för dramatisk men kom igen? Guzzjohan  eller BögJesper borde åkt ut.


Patrik dissar: Väntan på kall öl.

Den värsta känslan i heeelaste världen måste vara när man, efter 2 veckors nykterhet, är jättesugen på en kvällsöl och går till kylen för att öppna en kall heineken. MEN, till sin fasa upptäcker man att man inte har några öl i kylen och måste ställa in de enda tre ölen man har kvar och VÄNTA tills de blir kalla. OMGOMGOMOMG hata mitt liiiiiv.


Ointressant inlägg (som jag skrev på toa)

Idag blev jag sugen på att dra en sväng till stan. Sagt och gjort, jag tog bussen ner (upp?). Jag var på jakt efter lite prylar och det mest akuta behovet var ett paraply. Att hitta ett vettigt paraply (billigt) var rätt svårt. Jag förstår inte.. Hur kan folk vilja lägga 80 kronor på ett paraply som det står t.ex. STADIUM på. Här betalar vi alltså extra pengar för att göra reklam för butikerna som tar överpris på paraplyt. Jag köpte ett från Intersport till slut för 50kr. Det tycker jag är ett rimligt pris för att göra reklam för en butik jag aldrig handlar i.

Jag köpte också ett par FÄÄTA skor. För att hedra min idol Blondinbella lägger jag upp bilder på dom Zzöta skorna.
 
Snygga va?

Aja, nu ska jag ta en öl och tänka på mina skor. 

PS: Idol sög idag, tjejerna igår var bättre..

Fekalier i öronen.

Min väninna, vi kan kalla henne Amira, kommer över på lite tacos och tv-tittande om typ 40 minuter. Lägenheten ser inte katastrofal ut, men en viss finish gällande städningen kan behövas. Dessutom måste jag hinna börja med maten!
Det var dagens ganska ointressanta "det här borde jag göra, men istället skriver jag ett inlägg"-rader.

Vi får se om Amira vill avrunda kvällen med en öl ute på studentpuben, men jag bettar inte på att hon vill det. Patrik är dessutom alltid på löjligt starkt "jag vill inte göra någonting"-humör varje gång jag vill göra något, så jag idds inte ens fråga.

Det verkar dock som att min kompis, vi kan kalla honom Frank-Lennart, ska ut med sina kumpaner. Det känns bra, om det blir så att jag går ut själv så finns det i alla fall någon som man känner igen där.

Poängen med detta inlägg är att jag började fundera på huruvida det  är normalt att gå ut och ta en öl själv? Och måste man verkligen ha en "livlina" (i form av det mkt löst avtalade mötet med Frank-Lennart) för man ska våga gå ut? Om Frank-Lennart och hans polare ställer in sin utekväll - kommer jag fega ur och stanna hemma istället?

Äh, skitsamma. Jag tror det viktiga är att man går ut och har ett "mission". Jag ska fan gå omkring på dansgolvet och skrika "BAAAAJS" i de packade ungdomarnas öron. YEAH! Livin' on the edge! Jag ska se om jag inte kan dokumentera det också.


Glädjetårar...

Årets mest efterlängtade premiär: Äntligen ny Family Guy säsong ute!


Patrik dissar: Radiotjänst förstör mitt Tv-tittande!

Så här är det.. Jag tycker att Tv-"licensen" (borde heta straffavgift och inte licens) är något som borde försvunnit för längesen. SVT och deras maffiametoder att samla ihop pengar till sina logotypeuppdateringar gör mig förbannad. Jag tittar nästan aldrig på SVT, de gånger det händer är det för att amir har tagit över fjärrkontrollen hemma hos mig.
Jag förstår Public Service- konceptet men jag tycker att de som vill kolla på SVT kan betala straffavgiften och vi andra kan fortsätta kolla på våra reklamkanaler. För mig är inte möjligheten att se melodifestivalen värd 2000+ om året. Speciellt inte om jag ska finansiera det med CSN-pengar.

Nu har jag hört att det springer runt pejlare här på campus som försöker sätta dit studenter som inte betalar straffavgiften. Dessa pejlare jobbar på provision och får betalt för varje person de sätter dit. Provisionslönen gör att pejlarna gör allt för att sätta dit så många som möjligt och med det dryga på sin lön så mycket som möjligt.

Hur som helst, jag har som sagt inte lust att betala över 2000:- om året och feg som jag är vågar jag därför inte titta på tv med normal ljudvolym sedan jag fick höra att de pejlar här. Jag är rädd att provisionsspionerna hör min tv ut i hallen. Bland annat bögföljer jag idol och vill höja volymen när de sjunger MEN JAG VÅGAR FAN INTE.
 
Radiotjänst, Ni är officiellt Patrik-dissade!

En liten skvätt Patrik-diss på Landstinget Kronoberg också som tar ut en faktureringsavgift på 50 kr på en 150kr faktura.

Jag saknar mamma :-(

Min syster och hennes sambo var precis förbi på genomresa och hämtade upp mamma som har varit här på besök. Det bär av för dem till hemorten alltså.

Nu sitter jag här, ensam för första gången på en vecka. Gud pissar regn utanför fönstret och ljudet av morsan som löser korsord eller skrattar när hon lyssnar på sin ljudbok kommer inte att höras igen på ett bra tag. Det är jättemelankoliskt. Jag saknar mamma jättemkt.

MAMMA KOM TILLBAKA :'( Jag lovar att inte äta risifrutti igen =( =(

Sara hissar! - Jag ♥ risifrutti

Förra veckan var det risifruttikampanj på Willys, "köp 5 st för 25 kr". Ok, jag vet inte vad som kan vara fel på just dessa exemplar, men if it's on extrapris så köper jag det. Två gånger. Föregåendes veckas favoritmat har varit risifrutti. Man kan ju äta det till allt. Till frukost, till lunch, middag, mellis, etc. Jag är i extas. Måste kuta iväg och se om kampanjen fortfarande är aktuell. Jävla skit vad jag har käkat risifrutti alltså. Och såna där Less fat Sour Cream And Onion-chips. Mmm.

Saras erkännande #3

Min mamma är på besök, och då rycks jag ofrivilligt tillbaka till de omyndiga dagar då det var hennes way or the high way. Det hela sker väldigt omedvetet. Jag kom på mig själv med att hetsäta en natt-risifrutti när hon var på toa - bara för att sedan bli påkommen av henne med att kuta iväg med den nyss avklarade mellanmålsförpackningen när hon kom ut från badrummet.

Alltså, mamma tycker inte att man ska äta innan man ska sova. Speciellt inte risifrutti.

Alltså, kort sagt: Jag är rädd för min mamma?

"Sug min kuk"

Jag kommer ihåg när jag precis hade börjat på gymnasiet. Känslor jag minns är spänning, känsla av "vuxenhet", men framför allt rädsla. Det som gjorde mig rädd var tjejgänget i tredje ring. Tjejgänget bestod av biffiga invandrartjejer som hade tagit över stora delar av skolan där de gick och delade ut arga mördarblickar till alla som var mindre än de själva. Men det jag kommer ihåg mest av detta tjejgäng är ett uttryck de använde sig av när de var arga och skrek på någon. Tjejerna skrek ganska ofta "Sug min kuk!" och när man hörde detta uttryckas från någon av tjejerna i tjejgängen visste man att - nu är det allvar - och att man gjorde bäst i att gömma sig bakom närmaste skåp.

Nu när jag blivit äldre, smartare och mer insatt i den biologiska naturen har jag kommit till insikt med hur fel det egentligen är att säga "sug min kuk" när man är tjej. Jo, för dessa tjejer hade förmodligen ingen kuk man kunde suga. Jag vet inte riktigt vad jag vill komma fram till med detta inlägg, jag tror att jag helt enkelt saknar en tjej i mitt liv som ber mig suga hennes kuk.  

kärlek..

Patrik - säger: har du länken till de där kompendiet?
amir säger: du kan gärna säga hej
Patrik - säger: hej
Patrik - säger: har du länken till de där kompendiet
amir säger: hur mår du Patrik?
Patrik - säger: bra amir..
Patrik - säger: har du länken till de där kompendiet

Söndagsmorgon

Patrik sa att han ville ha en söndagsmorgon idag, och därför ska vi träffas kl 14 istället för kl 13 och jobba med grupparbetet. Inget mot det, jag vill också ha sovmorgon. Men jag undrar vad just en söndagsmorgon innebär. Jag tror att Patrik i själva verket vill titta på Idol-repriserna som lämpligt nog slutar kl 14.00. Hmm!
 
Min söndagsmorgon har jag spenderat med att sova ut, vakna, käka en risifrutti till frulle och... ja, glutta på Idol.

Seriöst, det kommer inom en snar framtid att komma ett jätteargt inlägg om den där lilla sextonåriga blonda halvmod/punk-pojken som ser ut och låter som en tjej. Det är ju bara producenterna som har fixat så att han går vidare eftersom han kommer att bli en svensk Darin som lockar en stor tittarskara bestående av röstvilliga flickor.

Dagens höjdpunkter

  • Amir som sa "draxstist" istället för "drastisk".
  • Jag pratade med Patrik i typ två minuter innan jag insåg att han hade pillat in ett ganska tjockt snöre i näsborren.

Ja, det var det.


Times like these

Idag hatar mina grannar Foo Fighters - Times like these. Gått på repeat sen jag vaknade. 


Vi har kanske en överraskning åt er

Vi kan inte berätta för mkt om den ännu för det är inte helt fastställt om vi kommer att kunna bjuda på denna underbara tingest i framtiden... Men om ni fortsätter surfa in här med jämna mellanrum så kommer ni förmodligen att få ta del av någonting riktigt riktigt bra. Vi måste bara muta rätt personer för att fixa det här, men tro oss, vi gör allt för att våra läsare ska få toppkvalitet på bloggen! Här kommer en ledtråd:


Saras erkännande #2

Om man tittar på den skrattande kon tillräckligt länge så börjar man tycka att hon är lite sexig. Det är någonting med smajlet asså. Orka vara en tecknad ko och ha värsta sex appealen. Men aa, folk vill smaka hennes mjölk HÖHÖ. Alltså, jag tänder inte på djur eller på tecknade figurer, men hon e lite flörtig, den där kon.

Dagens saggmuffin!



Den mkt eftertraktade saggmuffinsen (som kan innebära båda ris och ros egentligen) går till... Den Skrattande Kon! Hon gör fan aaaasgod ost. Jag åt lite på sånt där smörgåsrån och drack lite vitt vin till det, typ fhett pretto. Men det var ASGOTT! Jag rekommenderar det till alla som vill känna sig lite franska och gaymogna.



PS! Tankenöt för den som orkar. Notera att Kossan har sina ostförpackningar som örhängen. Och på ostförpackningen är hon med, förmodligen med sina ostförpackningar som örhängen även där. Och så vidare och så vidare. Fatta vad många kossor med örhängen det blir totalt. Det är lite som mysteriet med universum. Djävligt djupt för att komma från en ko.

Jag öppnar mig

Erkännande: Jag är en sugare för Tv-Serier.

Jag följer kanske inte sådär löjligt många serier som vilken tonårstjej som helst men de jag följer, följer jag slaviskt.

Serier som jag fastnat för är:
Heroes - Spännande, underhållande och äntligen ny, men något förvirrande, säsong! 

House -
Tappade ganska mycket i förra säsongen, ska bli spännande med den nya.

Prison Break -  Följer ganska mycket emot min vilja eftersom den tappade väldigt mycket efter första säsongen. Men slutar jag kolla nu känns det som jag sett första, andra och tredje säsongen i onödan.

Family Guy - Källan till min inre glädje. På riktigt...

Mina vänner, nu har det hänt något underbart som händer väldigt sällan i mitt liv. Jag har hittat en ny serie, som pågått ganska länge dessutom. Jag har fastnat för Dexter! Sitter och maratonar av de första säsongerna och min hjärna får multipla fontänorgasmer av stimuli. Om du som jag missat denna serie totalt, gör någonting åt det!

Produktivitet.

Jag skulle ju skriva lite om hur det där projektarbetet gick. Det gick inte. Inte alls. Amir kunde inte komma och Patrik ville bara diskutera potentiella hundraser att införskaffa. Vi ska alltså ta det imorgon istället.

Imorgon ska jag förresten på en arbetsintervju. Min polare ska också på intervju hos samma arbetsgivare, fast hennes intervju är tre timmar innan min. Tror ni att hon kommer att snacka skit om mig bara för att hon har sin intervju innan mig? =/ Neee...? Hon e sjysst. Om bara en av oss blir anställd - undrar om det kommer att resultera i värsta bitchfajten? Det kommer bli spännande det här. Jag återkommer med hur det gick imorgon. Jag önskar henne all lycka!

Skulle ni badmoutha er polare om ni båda skulle på en intervju hos samma arbetsgivare?

PS!
Fan vad arg jag blir om hon får jobbet och inte jag. DS!

PS2! Hallå, har ni sett musikjournalisten Fredrik Strage nån gång? TÖÖÖÖÖNT! AMMAGAD!


Seriöst?

Sara hissar! - David Hasselhoff är med i America's Got Talent

OMG säger jag bara! Den mannen kommer fan aldrig förlora sin sex appeal. Fast det hade iofs betytt mer om han faktiskt någonsin hade haft den. Men att placera The Hoff i juryn på America's Got Talent är helt klockrent. Jag vill bara att hans högteknologiska bil brummar in på scen och det där Knightrider-introt börjar spela, och The Hoff strippar ner till ett par signalröda badbyxor och brösthår. Mmm.

Anledningen till att det här inlägget blev lite ostrukturerat är för att Patrik lämpade över designutformandet av bloggen till mig och jag är utmattad efter att ha copy-pasteat koder fram och tillbaka. Mkt uttröttande faktiskt.

Jag skriver någonting imorgon - då ska jag och Patrik och vår gemensamme vän och klasskamrat - vi kan kalla honom Amir - diskutera vårat projektarbete i kursen vi går. Jag berättar mer om det imorgon, det kommer säkert att bli jätteintressant.
 


Asså, jag dömmer ingen, men jag vet inte om det är så bra för Davids image att ha Sharpei-valpar så nära sitt nakna könsorgan. Lite spinkiga lår förresten? Led han av bulimi tror ni?

Förhandlingarna fortsätter

Patrik, jag hatar banan. Speciellt din. You've gotta do better than that om du vill ha mig tillbaka.
// Sara


Patrik Dissar! - Tvättmaskiner

Okej så idag tvättade jag massor.... trodde jag ja.
Fyllde två tvättar med kläder och det gick finemang! Går ner för att lägga in kläderna i torktumlaren och sätta igång två nya tvättar, finemang igen!  Kommer upp med alla kläder men till min fasa märker jag att min andra omgång kläder luktar lika  Patrik-äckligt som innan och är lika torra.

Jag är alltså väldigt arg och väljer därför idag att totalt Patrikdissa tvättmaskiner  som inte fattar att kläder ska tvättas även om man:
1. glömmer ha i tvättmedel
2. glömmer att starta maskinerna.


PS. Sara, du får en banan om du kommer tillbaka.


Sara säger upp sig!

Här är förklaringen till Patriks svammel om mandariner:
När Patrik först ville ha med mig på att skapa en blogg ihop så kom vi överrens om att min ingångslön skulle bli tre mandariner. Nu vill han inte ge mig mina välförtjänta citrusfrukter (pga att den tydligen gällde vår föregående blogg som aldrig riktigt kom igång), varför jag säger upp mig som bloggerska på denna blogg.

Så det så, Patrik!

Du kan stoppa upp dina mandariner i rumpan!


Jag är orolig för Patrik.

Han feberyrar och har sig:

Patrik - säger:

btw. dom där tre mandarinerna gällde den förra bloggen

Patrik- säger:

som du la ner

Patrik - säger:

= inga mandariner = ingen c-vitamin = sjuk!

Patrik - säger:

sådeså

Sara säger:

va?!

Sara säger:

mandariner?

Patrik - säger:

ok inget

Sara säger:

va?!

Är det någon som fattar vad Patrik svamlar om? Vilka mandariner?!


saggmuffin

Okej, som ni kanske förstått har jag legat och varit sjuk ett tag nu. Den självutnämnde superläkaren Sara gav mig diagnosen Halsfluss. Sen förra måndagen har jag legat med feber, ont i huvudet, svullna halsmandlar osv. Nu har jag börjat äta lite penicillin så jag hoppas det går över snart.

Så att.. under denna händelselösa vecka har jag kommit fram till följande:
-  Ni vet Momento, ett av de där spelprogrammen som alla kanaler envisas med att sända hela tiden? Iaf, Det finns en programledare där som borde ha ett pris på sitt huvud. Ne okej det var grovt, men seriöst när hon skriker med sin äckelröst på falsett hela tiden gör hon mig arg. Varje gång jag råkar bläddra in på henne känns det som att någon hugger mig i huvudet med ett fryst kycklinglår. Jambareklamen på MTV är fan harmonisk sovmusik jämfört med hennes flipp. (kolla typ 0:30 ->  http://www.youtube.com/watch?v=YBlMSBUnVOY )

Ja, det var allt jag kommit fram till denna vecka. Nu blev jag så arg på momentogrejen att jag ska gå och begå självmord genom att äta av de chokladmuffins Sara bakade till mig när jag var sjuk.

Tack för dina muffins men tror du på allvar att jag tänker äta något som ser ut så här?


/Patrik

Saras erkännande #1

Det var jag, mol alena, som skrev det första och inledande inlägget i den här bloggen. Patrik hade ingenting med saken att göra, för han ligger hemma och har feber och köldskakar som ett brunstigt sto. Jag tror att Patrik kommer att vara missnöjd med första inlägget. Han kommer att tycka att det är gayigt och inte riktigt kutymt. Jag respekterar Patriks åsikter. Det gör jag verkligen. Men asså, ligger han o är sjuk när det är dags att skriva första inlägget så får han skylla sig själv.

Förresten, jag och Patrik lovade varandra att vi inte skulle skriva skit om varandra här. Den här bloggen ska inte bli ett verktyg för våra (ibland) bittra känslor gentemot varandra. Samtidigt måste jag ändå klaga lite på det här:

Vi chattade på msn nyss, typ angående bloggnamnet and what not. Så säger Patrik att han har feber och är sjuk. =( Jag tyckte jättesynd om honom =( och visade på alla sätt att jag var där för honom om han blir så sjuk att han inte kan ta hand om sig själv. Det var verkligen genuin välvilja som strålade från mina fingertoppar när jag skrev att jag bara var ett telefonsamtal bort om han behövde någon att hålla tillbaka hans svarta lockar när han ligger och spyr i toaletten. Vad händer? Han säger att det låter som en b-porrflm och sen slutar han skriva. Den otacksamma jäkeln!

Jag ska fan bajsa i hans te/kaffe nästa gång jag är hemma hos honom. Helt fucking okutymt av honom asså.

Puss.


Jag tror inte att jag är simkunnig =/

Kollade precis på ett badhus webbsida om deras simskola. Det finns så mkt som är fel där.

1. Simskolan hålls bara för ungar i åldern 5-9 år.
Vad fan är det här för diskriminering? Det här innebär alltså att man MÅSTE ha lärt sig simma när man var åtminstone 9 år gammal. Tänk om det kommer hit ett barn från Afrika eller nåt. De kan inte simma för de har ju inget vatten. Eller det säger de iaf på SOS barnbyar-reklamen. Alltså inte att de inte kan simma, men att de inte har något vatten. Fatta hur mobbad den lilla snubben eller snubbinnan kommer att känna sig när klassen ska bada på idrottstimmen och han bara sitter och glor storögt på den klara vätskan som svenneungarna har mage nog att plaska runt i och förorena. Alltså poängen är att ingen tänker på afrikanerna idag!

2. Jag hittade även detta citat:
 "Simkunnig är den person som kan falla i vattnet och få huvudet under vattenytan, därefter simma 200 meter varav 50 meter på rygg."
Alltså, jag tror inte att jag klassas som simkunnig. Jag har alltid trott det eftersom jag iaf kan flyta och köra poltergeist-moves med armarna i vattnet... men jag har aldrig prövat att falla i vattnet och få huvudet under vattenytan och sen simmat 200 meter med varierande rygg- och bröstsim. Är det någon som har gjort det? Hur undersöker man vilka som är simkunniga i så fall? Ställer man dem att balansera på bassängkanten och sen får man göra om fallet tills man hamnar med huvudytan tillfredställande mkt under vattenytan. Därefter ska man instinktivt simma precis 200 meter och inte glömma bort ryggsim 50 meter. Alltså även om man befinner sig i en 25meters-bassäng så ska man inte bara simma till närmaste kant efter att man har fallit ner i vattnet, utan man ska köra... vad blir det, 8 längder? Okej...! Det här är alltså vad som klassas som att kunna simma.

// Sara

PS! Jag var och simmade... eller "plaskade" kanske det blir för min del då. Det var många gamla gubbar med simglasögon som körde fjärilssim (googla). Jag är bombis på att de simmar så bara för att glutta på tjejerna under den lilla sekund de spenderar med huvudet under vattnet.


Vi är dina vänner i mörkret!

Hej allihopa!
Vi är två glada och ibland lite gayiga personer som trots våra olikheter (exempelvis gällande kön, ålder och coolhet) har gängat oss i ett bloggsamarbete för att kunna vara dina vänner i mörkret.

Vi heter egentligen inte Sara och Patrik, men eftersom vi inte orkar me värsta uppmärksamhetskarusellen a la Blondinbella så har vi valt att använda pseudonym. Det blir för jobbigt om folk ska komma fram o fråga efter våra autografer när vi är ute och lattjar på stan eller zippar på en chailatte på Waynez.
 
Du kommer att lära känna oss bättre genom våra hyperintressanta inlägg om t ex iakttagelser på McDonald's, våra grannhästar och marknadsföring.

Enjoy!

// Sara och Patrik

RSS 2.0