9 timmar kvar till tentan

Varken jag eller Patrik förstår valutamarknadens grundläggande funktion eller hur växelkursen funkar om utbud och efterfrågan på USD ökar/sjunker.

Om du förstår detta, skicka ett mail med fullständig förklaring till [email protected]. Ange "C.P" som ämne.

PS! Dagens alla barnen: Alla barnen använde parfym utom Jens, för han använde flens.

Amir förklarar

Dagens visdomsord sagda av Amir, när vi pluggade nationalekonomi. Han ska förklara varför en minskad vilja till import kommer att öka efterfrågan på hemmaplan.

"Alltså, om jag inte kan köpa kinesisk fågelmjölk så måste jag köpa inhemsk fågelmjölk. Då ökar efterfrågan i Sverige."

Plugga plugga plugga bort din sura min

Oj, vad vi har pluggat idag. Jättemycket.
Jag har börjat använda adjektivet "CP" mkt mer nu. Jag har faktiskt en helt reko anledning till det, jag syftar inte på Cerebral Paris (som i CP-skada) utan på Ceteris Paribus - som i nationalekonomins frekvent använda term. Det betyder "Allting annat lika" och är helt ypperligt att förkorta ner till två bokstäver när man blir lite arg eller bara vill uttrycka sig på något sätt. Jag hoppas att någon som hör mig skrika "DET HÄR ÄR JU CP!!!" blir arg och frågar mig om jag ens vet vad CP betyder, så kan jag svara "Ja, allting annat lika.". Mmm.

Idag har jag och Patrik connectat på en helt ny nivå. Vi har typ läst varandras tankar, avslutat varandras meningar och... ja, det var väl typ det. Det handlar mkt om djupa saker, typ Patriks timmes-teori/sanning.

Och sen har vi pluggat jäääättemkt idag. Tenta på torsdag. YAY.


Ulrik kommer.

Vad är det med stormar och mesiga fulnamn? Nu försöker man varna folk för stormen Ulrik... Skrämmande rubriker  på aftonbladet and what not.

Ulrik, Gudrun, Per...Vem blir rädd?

Borde vi inte ha lite tuffare namn på våra stormar så att folk får respekt för dem och är försiktiga? Jag tänker "STORMEN USAMA PÅ VÄG". Vem fan hade gått utanför dörren?

Kommer detta inlägg existera om en timme?

Ja, Sara skrev ju lite om min "teori" som hon underskattat (snyggt adverb) väljer att kalla det.  Jag skulle snarare kalla det ett nytt perspektiv, ett ögonöppnande nytt sätt att se på livet.
Jo, vi drar ju tillbaka tiden en timme/a varje år före vintern. Detta har, tills idag, inneburit för mig att jag har snurrat lite på en grej på klockan och sovit en extra timma utan att ha dåligt samvete. Idag hände något dock. Något eller någon öppnade mina ögon för vad detta fenomen egentligen innebär. Vad fan händer under den timmen och vad är effekterna av det? Vilka konsekvenser får vi av att radera en timme ur vår historia bara sådär, genom att vrida på vår klocka varje år?

Allting började med en tanke som kom upp, en undran som ledde till frågan; Om ett barn föds under denna magiska timme, är barnet 0 timmar igen när vi vrider tillbaka klockan?     ELLER HUR?!?! 

Jag började fundera och kände hur jag drogs in i ett djupare tankesätt. Glad blev jag över den gåva jag fått, att se. Samtidigt kände jag mig rädd för ansvaret. En annan rädsla jag fick var att jag timman efter inte skulle komma ihåg vad jag kommit fram till, vet vi vilken timme vi raderar? Jag har tänkt och tänkt hela dagen, försökt att lösa gåtan. Men nu har det slagit mig, detta är större än mig. Större än mitt förstånd. Även om jag fått gåvan att se, krävs det mycket mer för att förstå. Imorgon kommer jag därför precis som vanligt snurra på klockan och sova en timme extra. Eller vänta nu, om jag får en extra timme att sova, då borde jag ju adderat en timme till mit liv och inte raderat? OMG Detta blir bara mer och mer komplicerat... GOD NATT!


Gissa jobbet!

En snubbe, ~20 år, kommer in, tränger sig lite före i kön och frågar
"Ursäkta, har ni vuxenleksaker här?"
Jag försöker hålla tillbaka ett leende/skratt och fortsätter hjälpa gästerna. Min kollega, "Nina", som står brevid mig börjar gravallvarligt fråga om han kan specifiera vad han menar.

Vem gör så? Allvarligt? Allihopa vet vi vad han menar med "vuxenleksaker". Han måste ha frågat för att jävlas. Det här är värre än den gången en finne och en mörkhyad gick i på Seven Eleven och frågade kassören:

Finnen: Ursäkta, har ni negerbollar?
Kassören: *osäkert* Njaehh...
Finnen: Nej, visstja, det är ju André här som har dom *pekar på sin mörka vän*
Mörka Vännen: Men har ni nån finsk pinne då?
Kassören: Näeeeeh.....?
Mörka Vännen: Höhö, nejvisst, det är ju Heikki här som har dem *pekar på finnen*.


Dra en fuling på msn

Adam säger:

shenna sexisnuttan

Adam säger:

fel Sara =(

Sara säger:

HAHA

Sara säger:

din pimp...


Ni glömmer väl inte att ställa tillbaka klockan en timme?

Den här dagen har varit lång som satan. Så lång att jag det jag gjorde tidigare idag inte känns verkligt. Men jag har alltså jobbat, och det har varit MEEEGARUSCH pga lönehelg and what not.

Men här har vi veckans Amir, när han ska förklara hur man kommer ihåg hur vintertid och sommartid funkar:

- Sommartid, då tänker man vår och sommar och utemöblerna ska ställas fram. Man ställer alltså fram klockan en timme. Sen på vinterhalvåret då ställer man tillbaka möblerna. Man ställer tillbaka klockans en timme.

Patrik kom på sjukaste teorin som (grovt återgivet) går ut på att om man gör någonting under den timmen som klockan ska ställas tillbaka en timme... då har det egentligen aldrig hänt!

Han får berätta mer om saken. Snubben kom hem från Kina för nån dag sen och han tog liksom med sig ett bögigt pipskägg, flatlöss och värsta visdomen. Sjukt!

Haft en askul kväll. xD

Puss på er!

PS! Ne, han tog inte alls med sig bögigt pipskägg och/eller flatlöss. En vis dom dock.


HAHA



Så jävla bra.
ps. är tillbaka i Sverige

Språkliga hinder

Problemet med att be en finne bokstavera ett ord - det blir fel t o m när man kör med den "säkra" metoden:

"O som i Olle [...] L som i Linda. O som Olla."

Hon menade U som i Ulla.

Ordet var förresten: "onnittelut"


HEJ

Oj, vad glest med inlagg. Har inte kunnat skriva nagot for jag har suttit pa bussar och flyg pa vag till Peking. Ar framme nu dock. Sitter pa hotellet och tittar ut genom det stora fonstret. GAH! det ar skitmycket folk har ute. Jag ar alltsa i Peking for att gora lite affarer, vi far se hur det gar med det men det ser valdigt ljust ut ar allt jag kan saga!
 Hejdå, Eller "Pling!" som man sager har i Kina.

Dagens Alla Barnen

Alla barnen nuppade med kondom förutom Danne, för det var han som var HIV-manne...n...

Ok, den var dålig.

To Do-list!

Jag kör en Blondinbella också:

Att göra denna vecka:

Onsdag:
09.00 Vakna till
11.15 - 18.15 Jobba
19.15 - 22.00 Plugga

Torsdag
09.00 Vakna till
10.00 -12.00 Plugga
13.15-17.00 Seminarie
18.00 - 21.00 Plugga

Fredag
PLUGGA HELA JÄVLA DAGEN!!!!

osv osv osv

Ingen rast, ingen ro

Som student har man alltid nån kurs på G, alltid någon tenta att oroa sig för och föreläsningar som måste bankas in i huvudet.
Man har fullt upp helt enkelt!

Därför har jag inte varit så duktig på att uppdatera här, för jag har dessutom ett jobb som jag måste sköta. Patrik däremot gör vanligtvis ingenting annat än att sitta hemma och slörunka* framför Dexter (alltså förutom att plugga då) - och därför trodde jag att han kunde hålla bloggen vid liv medans jag var ute och tjänade pengar till nästa månads hyra. Men icke. Han har svikit mig. Han har inte ens sagt till mig att han inte har skrivit ett inlägg på två(!!) dagar, och att våra läsare förmodligen sitter hemma och med hungrig blick tittar på den ouppdaterade bloggen. :-(

Patrik, ta ditt ansvar!

Puss!

* slörunka betyder inte nödvändigtvis att onanera långsamt. Uttrycket kan jämföras med att sitta och "pilla sig i naveln". Ordet kan alltså syfta på ett beteende där man mest sitter och degar istället för att göra någonting vettigt.

Stockholmska är inte en dialekt..?

Idag på jobbet kom det in några tjejer och frågade efter en "halv kniv" (alltså en sån som ser ut som att den sitter i någon om man trycker den mot någon) och när jag svarade att vi nog "tyvärr inte har några såna" så frågar de mig om jag är stockholmare. Jag bara "Japp, det hörs va?" och dom bara "aa det är dialekten."

Jag har aldrig tänkt på stockholmska som en dialekt. Det är ju bara ordentlig svenska. Jag var chockad resten av dagen.

hållkäften!

Har ni någonsin suttit i en datorsal och försökt plugga när 10 utbytesstudenter från olika länder sitter och skypear med folk från sina hemländer? Inte kul..

min mamma kan anpassa sig till campus

Ajuste, måste poängtera att jag förmodligen är den enda som kommer hem, relativt jätteonykter, häller upp ett glas rött vin åt min morsa som jag förmodligen råkade väcka och sedan diskuterar kvällen med henne medans jag fylleslafsar i mig nudlar.

Jag gillar min mamma, hon fattar hur det går till här på campus.

Bakisblogg

Det är nog alltid lite surt för personen jag vaknar upp med dagen efter en blöt kväll (tolka inte in några slampighetstendenser i detta, jag syftar på rumskamrater eller långväga gäster på besök) och frågar:
"Eru bakis?"
Och jag alltid replikerar, med ett strålande leende, "Nää, Ja e pigg som en lärka. Durå?"
Min rumskamrat/gäst tittar då på mig med en blick fylld av hat och säger att hon eller han hade vaknat redan kl 7 på morgonen och spytt upp sina inälvor i toaletten upprepade gånger.

Men denna eftermiddag e jag nog fan liiite bakis. Det är en sån dag då man bara vill supersega i sängen framför Gilmore Girls-repriser eller nåt. Nog fan ska man dock iväg och plögga grupparbete snart. Blah.

PS! Igår skulle jag smaka på Patriks dricka när jag var hemma hos honom, och så råkade jag spruta ut drickan över hans kläder. jag har ingen aning om hur det gick det till. Skrattade jag samtidigt som jag drack eller nåt? Patriks min var oslagbar, han såg helt chockad och lite äcklad ut.

Alla barnen fick nuppa utom Kalle, för han hade ingen balle.


fylleblogg

Så att jag gick ut idag trots att amir totaldissa mig. Jag upptäckte några saker:
1, killar med rosa kjolar säljer sin kropp för cig.
2, tjejer som vill köpa cig vill se killar med rosa kjolars pungar.
3, Utbytesstudenter (killar) dras till mig?
4, Sara blir sjukt dryg när hon är jättefull.

Dagens Allah Barnen

Asså, Patrik verkar ha övergett den här kategorin så jag får väl ta över:

Alla barnen hade vänner utom Britta, för hon var en jävla fitta.

HAHAHAHAH... -.-

Vaad? Amira tyckte den va rolig..!

Namn...

HAHA vi fortsätter med jobbiga namn. Titta här.

Kommer förresten att tänka på en lärare vi hade under högstadiet som hette Per Green. Någon smart jävel hade många år tidigare kommit på gåtan:                    
"Hur många bögar ryms det i ett träd?
"En Per Green" (en per gren ni vet, fattarnifattarnifattarni)

Han blev lika förbannad varje gång han hörde den. Självdistans?

Bengta och gänget.

Okej så jag dissade tydligen värsta adelsätten i mitt tidigare inlägg. Förlåt Svinhufvuden, jag tar tillbaka allt jag sagt. 

Artikel på Wikipedia 

Utdrag från artikeln:
"Nils Månsson hade sonen Måns Nilsson..."
"...blev stamfar för adliga ätten Svinhufvud af Qvalstad."
"Albrecht och hans hustru Bengta Nilsdotter av Hästhuvudsläkten"


Omogen humor såhär under natten.

Min mamma har humor. Eller?

Mamma tittade igenom häftet med vilka länder jag kan läsa i som utbytesstudent. Man kan läsa utomlands i två terminer och på två olika skolor. Det här var vad hon sa:

- Du kan ju läsa första terminen ekonomi på Christelijke Hogeschool Windsheim i Nederländerna, och sen kan du läsa andra terminen i Norge på Hogskolen i Hedmark, Missbrukarvård.

Sen tittade hon på mig med en förväntansfull min. Det tog ett litet tag innan jag fattade att mamma hade dragit en så kallad vits. Fattarni - Nederländerna/Holland/Amsterdam/KNAAARK och sen läsa Missbrukarvård... fattarni? va va va? Det är ju asroligt. Det tyckte jag efter att jag stirrat på henne i typ fem sekunder och undrat vad hon dillar om. Jupp.

Insamling

HAHAHA tittade på kvällsöppet på tv4.se. Några ekonomistudenter från handels var med och debatterade. Så öppnar en tjej sin mun och jag stör mig på hennes bratframtoning, hon känns sådär blondinbella-dum i en viktig debatt. Sen ser jag hennes namn och förlåter henne.

Inga Svinhufvud........   HAHA  seriöst hur mycket kan det kosta att byta namn? Låt oss starta en insamling så hon har råd att byta. Låt det vara något rikt adelnamn men kom igen Svinhuvfud tänk på dina barn?

En av de bästa låtarna genom tiderna

Ingenting slår Rick Astley - Never Gonna Give You Up, men den här ligger nästan lika högt:

Bee Gees - Tradegy


Idoltankar...

Vad ser tjejerna hoss Guzzjohan? Känner dom sig inte som pedofiler när dom skriker efter barnet?
UPDATE: Yazzes mamma e milf! Fick flashbacks från när jag såg Darins milfmorsa i publiken när han var med.
UPDATE2: HAHA bögit när Robin sjunger "lying naked on the floor", och ännu bögare när han går ner på knä.
UPDATE3: OMGOMGOMG rykten säger att Guzzjohan Johan Palm är Anders Bagges dotter och det är därför han är kvar.
UPDATE4: Jag tycker cepää ska lägga ner sin förortsattityd.
UPDATE5: Jag vill äta Loulou för hon är så gou.
UPDATE6: HAHA rasist-Laila mobbar kevin för hans svenska. Är det bara jag som tror att Kevin inte förstår någonting alls av vad någon säger och kompenserar det med ett bögskratt för att se gullig ut? Hur som helst var han näst bäst hittills (efter Loudjuret Loulou).
UPDATE7: Alice är min favvis
SISTA UPDATE: Hahaha fan va överdramatiska klipp dom har när någon åker ut, bara för att få dom att gråta. Kom Yazmina så ska jag trösta dig, ta med din mamma! (och Darins om du stöter på henne på vägen hit)

Förresten

Jag hittade ett paket korv i min korridor igår. Typ såna där Hot Dogs.



Jag tror (hoppas!) att det är resultatet efter grannarnas festande i onsdags, men jag vet inte. Jag tänker att den var så lägligt placerad precis utanför min dörr. Tänk om jag har en stalker som tycker att jag ser hungrig ut. Tänk om det är den där pakistaniern som har börjat förfölja Patrik (Mer om detta från Patrik vid senare tillfälle). Senare den dagen hade korven i alla fall försvunnit, så någon fattig student har väl mat för resten av veckan nu. Jag bettar en femma på att nån hade klamydiaollat det där paketet dock... :/

Ska sätta upp en lapp på vår gemensamma anslagstavla: "Vad hände med korven?"

När schemat blir uppfuckat?

Ni vet när man har planerat in sin dag i minsta detalj. Alltihop känns jättebra och man vet precis vad man ska göra och när. Man har hela tiden någonting för sig. Det finns inga spontana kaffepauser, man har liksom medvetet avsatt tid och skrivit ner det i kalender: "18.30 Köpa take away-latte på bibblan att dricka till pluggandet".

Sen, en timme innan man ska iväg på sin första punkt på dagordningen... då skiter det sig. Läraren man skulle träffa för feedback ska på ett möte och kommer tillbaka kl 15. Men klockan 15.15 börjar mitt utlandsstudie-möte, och det slutar kl 16.30. Kl 16.30 skulle jag hem och äta mat och sen träffa Amira kl 17.30 för att plugga på grupparbetet. Nu blir det helt jävla uppfuckat.

Istället för att äta kl 16.30 så måste jag träffa läraren, och då kan jag äta typ tidigast 17.30 och sen får jag och Amira plugga 18.30, och vad händer då med take-away latten?!

Fast det jobbigaste är den där totala rastlösheten som infinner sig. "Va? Vad fan ska jag göra i en extra timme?". Så man sitter o typ slörunkar framför bloggen och känner hur jävla patetiskt det är att spendera värdefull tid på detta sätt.

Fy fan. Allt är Patriks fel.


Alla barnen beefar förutom vi.

Vill bara klargöra att Jag och Sara tycker om varandra och att vår beef inte var personlig på något sätt. Vi ville bara visa upp våra Alla barnen-färdigheter.

För lågt, Patrik. =/

Alla barnen hade hela familjer utom Patrik, för hans pappa var jude i ett världskrig.


...

Alla barnen sålde sina kroppar förutom Sara, för ingen vill ha en överanvänd vara.

Oooh, I'm shaking!

Alla barnen kunde gå utom Putte, för han blev misshandlad av en mc-knutte.

Alla barnen fick bazza utom Putte, han fick inte ens klämma på en tutte.

Alla barnen hade vänner utom Patrik, för han var DUM i huvet.

Jag orkade inte göra en historia, så jag tog bara upp några väsentliga händelser i Patriks liv.


It's on biatch

Alla barnen hade ett liv förutom Sara, för hon tog sitt med en snara.


Varför gjorde hon det?

Jo för: Alla barnen hade vänner förutom Sara, för med henne ville ingen vara.

Hur märkte hon det? Jo för:

Alla barnen pratade i telefon förutom Sara, för när hon ringde ville ingen svara.

Bring it on!

Alla barnen kunde beefa utom Patte, för han var blatte.

Pakibesök

Igår fick jag oväntat besök av en utbytesstudent från Pakistan. Han sa att han plingat på fel dörr men jag tror honom inte. Han frågade mig om jag kom från Mexiko... Vem fan frågar det? Hur vanligt är det med mexikaner i Sverige så det är hans första gissning?   Ni som blev nyfikna, mina föräldrar är från Grönland/Sydafrika.
Iaf, Pakisnubben tittade in i min lägenhet sådär när man vill bli inbjuden hos någon. Jag svarade med att titta på taket i hallen. Sen gick han.

Sara Beefar med mig om Alla barnen. hon har snott min kategori!

Alla barnen var hederliga förutom Sara, för hon var en satmara.

- Vet du vad RDF står för?
- ?
- Dyslektikernas Riksförbund

Dagens Alla Barnen

Patrik dissade mina Alla Barnen-färdigheter helt oprovocerat (eftersom det var Sjöbusen som skickade den som jag publicerade senast) och därför skiter jag i hans uppmaning att hålla mig till det jag kan. Här kommer Dagen Alla Barnen:

Alla barnen hade sex förutom Staffan, för ingen ville haffa han.


Dåligt planerat =/

Kuken också! Kaffedrickandet med Patrik efter föreläsningen idag drog ut på tiden eftersom han insisterade på att jag skulle ge feedback under tiden han komponerade en jättesugig grattislåt till sin kusin som fyller år idag. Det betyder att jag nu bara har knappt en och en halv timme på mig att skriva en empiri till grupparbetet jag håller på med, för annars kommer Amira att lacka som fan.

Tack som faaaan då Patrik.

PS! Alla barnen mådde jättebra utom Patrik, för han kan suga min kuk.

Kåtsliskhet går hem?

Back. Jag har en dator. Tack Elgiganten för att du är så snäll. Så nu är jag här, efter ett dygn av frenetiskt porrsurfande för att komma ikapp.

Hemma i storstaden bestämde jag mig för att jag måste bli mer sliskig av mig. Gitarrtjejen jag skrev om för några inlägg sen fick mig att inse att tjejer tänder på sliskiga killar. Jag har börjat använda uttryck som *mmmm, spricker av kåthet*, *mmm nu blev det trångt i byxan* osv. Hittills erkar det som att det gått hem, många tjejer ser på mig på ett annat sätt nu. Jag är "in the sliskmarket" så att säga. Vi får se hur detta utvecklar sig.

Ps. Saras alla barnen sög rejält. Håll dig till det du är bra på Sara....

Dagens Alla Barnen

Jag skriver detta med svart text eftersom det börjar se riktigt tragiskt ut med alla rosa inlägg efter varandra, men det är alltså jag - Sara - som publicerar skiten i brist på engagemang från Patriks håll.

Denna fick jag smsad till mig kl 8 på morgonen idag, av min vän Sjöbusen:

Alla barnen hade vita byxor utom Linda, för hon hade ingen binda

Bra där, Sjöbusen. Försök nästla dig in och ersätt Patrik bara... Nej men serris, den var ju bra. Fast jag började direkt undra varför alla barnen hade vita byxor. Är vita byxor mode eller? Och hade alla barnen mens, men det bara var Linda som glömde bindan? Så många frågor...

Besvikelse - Patric känner inte Blondinbellas pojkvän :-(

Nötskaligt samtal mellan en storstadsbrutta och en Örnsköldsviksgrabb:

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

hurrudu, en parantes: (känner du han Nils Whats-his-name från örnsköldsvik som är ihop med blondinbella?)

Patric[EG] säger:

Eh? Hur gammal är han?

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

23 iofs

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

men du lär ha sett honom

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

liten stad

Patric[EG] säger:

Då känner jag inte honom xD

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

meh!

Sara// dinavannerimorkret.blogg.se säger:

vafan ska du föreställa för bonde då?!

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

xD

Patric[EG] säger:

Den innehåller trots allt över 30.000 invånare x)

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

ja men du har ju för faaan träffat foppa, din skit

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

du måste ju känna den enda andra b-kändisen från ö-vik!

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:
http://storstadspojken.files.wordpress.com/2008/10/banana.jpg?w=300&h=225 såhär ser han ut

Patric[EG] säger:

Jag tror det är lite skillnad på en världskänd hockeyspelare och en kille som är ihop med bloggvärldens största retard

Patric[EG] säger:

ingen aning

Patric[EG] säger:

men han ser väldigt tard ut också XD

Patric[EG] säger:

tro mig, om jag mött honom så skulle jag nog komma ihåg det

Patric[EG] säger:

känner bara en Nils ifrån Örnsköldsvik och han är ett år yngre än mig

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

säkert BlondinNils lillebror


För skabbigt för att publiceras men what the hell...

Min vän Patric (inte Patrik som bloggar här) lider av ett fisproblem. Detta informerade han mig om över msn. Såhär inledde han konversationen:


Patric[EG] säger:

eww, seriöst

Patric[EG] säger:

jag fes

Patric[EG] säger:

eller

Patric[EG] säger:

fisar

Patric[EG] säger:

gah

Patric[EG] säger:

*fiser

Patric[EG] säger:

konstant

Patric[EG] säger:

och det luktar så illa

Patric[EG] säger:

levande helvete : (


Och nu vet ni det också. Jag tror att det är de tre flaskorna bayersk öl som han har druckit, eftersom öl lätt sätter igång jäsningen i magen. Tanken är nu iaf att jag ska uppdatera er om hur det går för Patric och hans fjärtar.

Stay tuned!


Nattelak.

Jag skrev precis ett inlägg om en kille jag kände som tyckte att jag var antingen obildad eller okapabel till att diskutera, eftersom jag aldrig gav någon konstruktiv verbal feedback när han satte igång med att babbla om t ex marxismen eller andra grejer han fann überintressant.

Om han nu mot all förmodan läser detta - vår preskiberade vänskap till trots - så kommer han att känna igen det beskrivna scenariot och få en jävligt stor AHA-upplevelse tror jag. Visst, vi pratar lite då och då och han har kritiserat det här med mitt tysta deltagande i dialogerna (monologerna snarare) ofta, men jag har aldrig haft hjärta att berätta att jag inte alls saknade åsikter - jag orkade bara aldrig lyssna på det han sa. Nu vet han (om han läser detta).

Men poängen var att jag skrev ett ganska bra inlägg om detta, men innan jag skulle publicera skiten så kom jag på att inlägget hade en alltför elak underton. Det är nog sömnlösheten i kombination med minnet av de smärtsamma pratsessionerna som gör det. :-(

Ändå kände jag mig tvungen att publicera någonting om saken. Så här har ni det. Det här är Sara-nostalgi. Jävligt torrt, lite trist och helt ointressant. Varsågod.


Intresseklubben antecknar inte.

Okej, klockan är ett på natten och jag sitter och googlar information om huruvida bloggerskan Kenza lider av en ätstörning eller nåt. Kom precis till insikt att jag fan inte har något liv, och att det är just det som är problemet med denna blogg. Jag och Patrik tillsammans når inte upp till ens hälften så mkt liv som t ex blondinbella.

Det här sätter ju käppar i hjulen på våra planer att bli extremt stora inom bloggvärlden och använda makten för att styra vilka youtube-klipp folk ska tycka om just nu. Det finns dock två lösningar på detta problem:

1. Vi börjar göra mer saker - typ festa mer, vara engagerade i nåt ungdomsparti och shoppa Friis & Co-väskor varje fredag för att tre månader sedan auktionera ut dem på bloggen med bildtexten "Friis-väska, jetefreesch, använd 1 gång - när ja tog foto på dän o la ut på bloggän. budgivning börjar på typ tvåtusentvåhundra. skriv i kommentarerna puss!".
2. Vi fejkar liv. Om vi bara håller koll på vilka events som är aktuella kan vi säkert komma undan med ursäkten att vi "undvek mingelfotograferna eftersom vi glömde spraytanna oss dagen innan så vi va såååå bleka". Det här är ju onekligen ett mer tidssparande alternativ, och dessutom får vi utlopp vår kreativitet. Och så boostar vi bloggen också.

Vad tycker ni?
(PS! Tony, du ska faaaan kommentera detta inlägg - du e skyldig mig det efter grattandet. Höhö!)


"Jag hatar barn" och andra big statements

På tåget på väg på Stockholm satt jag i vagnen som var vigd åt barnfamiljer. Det innebär att jag stirrade på en lekhage under hela resan och dessutom fick lyssna på det extremt irriterande ljudet av barn ger ifrån sig ljud (det spelar ingen roll om de är glada eller ledsna, det skär något förjävligt i öronen så fort de öppnar munnen. Lekande barn är värst eftersom deras gälla skratt kombineras med andra ljudeffekter - exempelvis från klossar som kastas på väggarna om och om och om igen).

Men detta gick att stå ut med. Jag hade en hel fyra för mig själv (alltså fyra platser och ett bord) så jag började plugga. Jag läste också i min "Plugga smart"-bok, som består av en del självklara tips och råd men samtidigt inspirerar till mer effektiva studier. T ex ska man formulera mål. Mitt långsiktiga mål "Jag studerar marknadsföring så att jag kan lära mig hur man påverkar människor och använda kunskapen för att utnyttja enskilda personer och konsumentgrupper för att få min vilja igenom." Lite så ungefär.

När jag loggade in på msn hade min lillebrur Lazze skickat detta till mig (han hade hittat detta på ett forum):

Lasse - Rise Against <3 skickat 2008-10-13 11:30:

BigAssedBarbie T19 från Växjö i Kronobergs län, 5/10 kl 19:00


Kommer en kille faktiskt lättare om man är riktigt trång? 0_o

Lasse - Rise Against <3 skickat 2008-10-13 11:30:

NiGhtWrIter K26 från Oskarshamn i Kalmar län, 5/10 kl 19:02


Han kommer lämna sängen fortare iallafall.

Orka med att borra.

K.


Lasse - Rise Against <3 skickat 2008-10-13 11:30:

HAHAHHAHAHAH ha med i bloggen

Såja! :-D


Hej!

Ok, Patrik är i sin hemstad och lattjar, och jag har passat på att lämna byhålan för storstaden jag med. Därför har bloggen varit ganska dåligt uppdaterad, men creds till Patte med vänner som har berättat om sitt mkt intressanta festande och smsande. :-D

Jag har inte varit i i Stockholm på evigheter. Såhär upplevde jag huvudstaden när jag kom hit igen:

- Snart kommer en blatte att ragga på mig-rädslan.
- Fy fan vad allihopa är stressade.
- Jag HATAR fittorna (alltid tjejer också) på tuben som inte kan sätta sig på platsen närmast fönstret när det är rusch.
- Hur faaan funkar kommunaltrafiken nu då? Vilka ändringar har de gjort den här gången? Är det fortfarande remsa som gäller? Hur mycket kostar det?
- Mmm, det luktar unket precis ÖVERALLT i innerstan.


Sen fanns det väl förstås en massa bra saker med Stockholm också, t ex det extremt mkt större utbudet av affärer och varor, att affärer var öppna på en söndag, vännerna som jag inte har träffat på evigheter, den där speciella lilla "stockholm i mitt hjärta"-känslan och mycket annat.

För att detta inlägg inte ska bli för långt, tråkigt och kompakt så kommer jag skriva ett till inlägg nu. Men ni kan ju ha det i huvudet att dessa inlägg alltså är skrivna med några minuters intervall. :-)

Puss!


Årets sms-konversation

HAHA det var kul att gå igenom min fylleinkorg idag.

A:     "sov gott snygging"
Jag: "Du med sötis, Godnatt"
A:      "Synd att man måste sova ensam ;) "
Jag:  "det var ditt val"
A        "tyst med dig"
Jag    "Ok då, nästa gång spelar vi gitarr"  
A         "lovar du? får jag spela solo på din gitarr?"
Jag     "Jag lovar..."

Bra start på dagen.

Gäst inlägg : Tony den trognaste besökaren.

Hej kära läsare och icke läsare.. (Läs om ni vill)

Jag sitter i bakgrunden av en killförfest som Patrik nämde.

Patrik kickar Guitar Hero som aldrig förr, Lohan har redan somnat och Larsson spyr på toan.
Snart är det dags att gå till krogen men stort K.
¨
Det jag ville säga är att jag uppskattar att Patrik och Sara delar med sig av sitt liv även fast än det är rätt ointressant.
Men jag älskar dessa två idioter.... Tror jag..


Sara: Seppe i Idol skrek inte.!! hon är jätte duktig.

Men mitt hjärta finns hos Alice(Kinesflickan)..`

Jag täckte att jag skulle komma på något kul.. men kommer inte på något  :S
Patrik kör juh sin Alla barn grej o Sara kör Sara Hissar, så i mitt enstaka inlägg tänkte jag att jag skulle införa en egen rubrik.

Typ Tony knullar elle något.

Jag brukar inte knulla för jag är en bra kille men vill du så vill jag.


Hihi Puss Pýss bloggen vi ses






Jag är en Vän i mörkret.!


Längesen!

Hej!
Saknar ni mig leete? Jag är hemma i storstaden (vi har lite storstadsmentalitet ibland iaf) och förfestar. Vi ska ut på klubben med stort K och så. Vi har lite av en grabbig förfest med citat som: 
D      "Fan jag ska knulla ikväll"
Alla   "Aa, jag med fan"
J        "aa med en brud till och med...."
Alla    " *tystnad*, fortsätter kolla på matchen"

Dagens (aningen alkoholpåverkade) Alla barnen:
Alla barnen var smala förutom Malin, för hon var tjock

Ensamhet...

Patrik har övergivit mig. Jävla skit. Jag är ensam med den här skitbloggen. Patrik är officiellt en framstjärt.

Jag har några idéer på inlägg jag ska skriva. Jag kan börja med min lilla lista på svenska episka låtar. Låtar som förändrat världen (eller nån region i alla fall), har klockrena texter och är allmänt jävla catchy.

Lilla topplistan, i stigande ordning (där 5 är den högst rankade, och 1 är den lägst rankade)

1. Byz - Karatefylla
Aldrig har en man dansat så fult som i musikvideon till Karatefylla. Men faktum är att denna låt både romantiserar och förstör tanken på en riktigt utspårad fylla. Det faktum att folk så villigt dansar och dricker till en låt som handlar om hur jävla fel en blöt kväll kan gå förlänar Karatefylla en platz i Lilla Topplistan.



2. Håkan Hellström - Kom Igen Lena
Denna låt är upphovet till den fula och excentriska Håkan Hellström-dansen som förekommer på krogar då och då. Ni vet vilken dans jag menar, det är som can can-sparkar samtidigt som man svänger med armarna åt sidan som i djungelboken (se slutet av videon när de står på taket). Ibland krokar man arm med en främling och dansar runt i cirklar ett tag. Att den här låten dessutom kan få de mest inbitna Raeggaton*-fantaster att rucka på sina "gnida röven mot en kille"-principer är fan stort.



3. Adam Tensta - My Cool
Den kom, den såg, den segrade. Sen blev den uttjatad och vi slutade att titta på Vakna Med The Voice, MTV och hade inte råd att gå på klubbar. Sen kom lönen/studiebidraget och My Cool var jävligt bra igen. Dessutom är detta en one hit wonder, så den förtjänar att vara med här av sympatiskäl.



4. Timbuktu - The Båtten Is Nådd
Bakislåten nr 1, ironiskt nog så spelas den dock alltid på förfesterna. Skönare riff, rytm och skånska får man leta efter. Det här är ett musikaliskt underverk!



5. Maskinen - Alla Som Inte Dansar
Den här låten har fått stillastående killar att radikalt ändra sitt beteende på krogarna. Den har spelats sönder och samman och blivit helt oerhört episk och oslagbar. "Alla som inte dansar" kommer att bli en klassiker i stil med Supreme - I Will Survive och Mozarts symfoni nr. 39 i Ess-dur.


Idoltankar

Eftersom Patrik inte har tillgång till en dator får jag publicera lite idoltankar postumt:

- Varför skriker Sepideh som om hon hade Peter Jidhe i röven? (alltså när hon sjunger)

- Robin E... eller B... han som ser ut som basshunter... han ser verkligen ut som basshunter!

- Tror ni inte att Yazmina sitter säkert bara för att hela landets (och speciellt växjös) bosnier har ringt och röstat på henne.

- Johan Palm kommer att vinna Idol 2008. Inte för att han sjunger bra (för det gör han inte), utan för att han den svenska versionen av Darin (minus tandställningen). Seriöst, snubben har inte ens kommit in i målbrottet? Dessutom hade han tics på högerarmen, han körde brats-veven med den genom hela låten.

- Kevin Bög... förlåt, Borg, kan väl bara åka tillbaka till Malta och vara homosexuell mot sina landsmän? Dessutom, tror ni att han förstod hälften av vad juryn sa egentligen?

- Alice var gryyyym för att vara asiat! (hur många östasiater med sångröst har ni hört? J-rock och J-pop räknas inte, för det är inte musik). Serris, hon var grym överhuvudtaget. 

- Hälften av tittarna kallar säkert LouLou för "tjockisen", "fettot" eller "svullo". Det bara känns så.

- Jesper... seriöst, kan man födas med ett bögigt utseende? Om han är straight är han oskuld.


Dagens "va?"

Annie, förlåt om du läser detta nån gång i framtiden, men en sak du sa idag fick mig att undra vad du menade egentligen.

Jo, idag var min andra dag på jobbet och jag fick träffa praktikanten Annie (som hon får heta i bloggen). Hon är jättetrevlig, men just den här grejen förstod jag inte riktigt grejen med:

Jag: Är det kul i skolan då?
Annie: Ja, fast det är lite struligt med klassen. Folk har grupperat sig. Det har ju kommit en massa invandrare, så det är ganska stökigt nu.

Jag tror att det lät värre än vad det var menat att låta, men jag blir ändå konfunderad. Menar hon att det har blivit stökigt pga att utbytesstudenter, eller pga att invandrarungar har börjat i hennes skola? Varför har det blivit stökigt - exakt vad har de gjort? Krossat fönster, mobbat lärarna, bett namazen* under lektionstid? Och har det här någonting med påståendet "folk har grupperat sig" att göra? Jag förstår inte. Var det ett rent objektivt uttalande eller är Annie lite smygrasse? Jag tror på det förstnämnda. Vad tror ni?

PS! Som sagt, Annie, om du läser detta. Jag trodde inte för en sekund att du var smygrasse. Även om jag såg dig undvika alla våra utländska kunder idag.

PS2! Annie undvek inte alls de utländska kunderna, hon tog mkt väl hand om dem.

PS3! Hah, som om vi skulle ha utländska kunder ändå... de har inte råd att köpa något.

PS4! Förlåt, jag skämtade bara. Jag älskar blattar, de är söta.

PS5! PATRIK ÄR EN BLATTE PATRIK ÄR EN BLATTE!

PS6! Jag är inte rasist, jag lovar.

* Namazen är den islamska bönen. Ni vet när de sitter på huk och säger Allahu Akbar om och om igen.

PS*! Fem spänn på att morsan vill att jag tar bort "namaz"-delen för att hon är rädd att jag ska få hotbrev från nån arg muslim som tror att jag klankar ner på islam (vilket jag inte gör, jag bara förklarade bönedelen lite ytligt).

Dagens tanke

Sen jag skaffade ett jobb (vilket var igår alltså) så är det inte alls lika roligt att titta på typ blondinbella och kenzas bloggar längre. :( Det tilltalar mig inte. Det måste vara att jag har skaffat ett liv eller nåt.

Gissa jobbet!

Som ni vet har jag hållit min arbetsplats hemlig för att... jag vill det. Jag tänker inte ännu avslöja namnet, men jag ger er en ledtråd:

Jag har lyssnat på den här jingeln hela dagen:



Fast på svenska. Och jag har börjat gilla den.


Jobbigt med olika nationaliteter!

Sitter här och skriver på Word. Fyfan vad jobbigt det är att skriva i den engelska utgåvan när man är van med svenska versionen. Jag använder t.ex. kortkommando ctrl-F, ctrl-K för fet och kursiv i den svenska versionen. 
MAAAH! Ctrl-F är sök i engelska och ctrl-K är "inster hyperlink". Jobbigt när man sitter och skriver utan att kolla på skärmen (t.ex. för att ens strömsladd fukkat ur dagen innan och man sitter och skriver av sitt block) och märker att man bara skrivit ett ord av de 20 man tryckt in.

Jag känner att jag varit lite väl negativ nu så jag drar ett Alla barnen för att lätta på stämningen:

 - Alla barnen hade koll på sin kropp förutom Jens, för ibland fick han mens .

Ha ha ha ha dör en skvätt åt min talang.

Patrikdissar - strömkabel!

Oj oj oj. Kundet inte kommit mer olägligt. Min strömsladd till datorn har checkat ut. Det började med att den glappade lite, jag tejpade den och allt var frid och fröjd. Ända tills igår när den började ge ifrån sig ljud. Ni vet såna där elektroniksfelsljud som låter typ "schhkhh ftt". Sen började det ryka från den också.

Jag sitter här alltså, en dag innan min tenta, med en halvtimmes batteri kvar på datorn. Jag spenderade dagen igår datorlös för att spara batteri och nu sitter jag på biblioteket och pluggar. Det var spännande igår, sitta hemma utan att använda datorn. Nu förväntar ni er att jag ska skriva något om hur mycket spännande saker jag upptäckte och hur många viktiga ärenden jag kunde uträtta eftersom jag inte satt fängslad framför datorn. Men nej!

Det var så jävla tråkigt och förvirrande. Jag fick använda mitt kollegieblock för att plugga!!! HEJ 1994!
 Jag fick för mig att massa hemskheter hade hänt och jag kunde inte kontrollera det eftersom jag inte hade koll på folks msn-nick. (Msn-nick är mitt sätt att hålla reda på omvärlden, fjortisar har en tendens att beskriva världen i sina msn-nick och jag har många fjortisar på msn). Jag gick igenom eventuella sjukdomar jag förmodligen hade men inte visste om (eftersom jag inte kunde hålla koll på aftonbladet.se's "Har du en leverfläck på snoppen? Då lider du av diabetes" -artiklar). Mitt liv var kaotiskt igår som ni förstår.

En fet Patrikdsdiss går därför till kablar som glappar och förstör liv!

Dagens Alla barnen

Alla barnen sköt pistol förutom Christin, för hon sköt heroin.

Och en som Samira requestat:
Alla barnen hade en omtenta förutom Samira, för hon hade mer än fyra

Cravings!

Efter lite surfande och allmänt bögande har jag kommit fram till att kvällens prylcravings är: 


mönstrade muffinsformar, ett lås som ser ut som en orm, salt- och pepparsaker, spelet sanning o konsekvens, sminkväska som går att hänga upp. + ett pennskrin + handskar + ett bokmärke (hittade inga bra bilder).

Pözz

GRATTIS TONY!

Patrik tyckte att det var bögigt att lägga göra ett helt eget inlägg för att gratulera hans kompis Tony på födelsedagen och tyckte att jag skulle PS:a en hälsning i ett inlägg istället. Men jag tycker att det är bögigt att inte göra en officiell grattning av en av våra trognaste läsare!

PUSS PÅREJ TONY!


PS! det var inte så att Patrik inte ville gratta Tony, han bara tyckte att det var orättvist mot alla de andra läsare som vi inte kommer att gratta. Patrik älskar Tony ju.

Dagens fågel och lite sånt

Hej! Jag, Sara, som är ansvarig för publicerandet av dagens fågel har tyvärr inte hunnit fota någon fågel idag. Anledningen till detta är att min arbetsgivare ringde mig typ kl 9 när jag låg och halvsov och ville att jag skulle arbeta. Så jag kubbade hela vägen in till stan, värsta supermanstyle och sen arbetade jag fram till kl 18.30. När jag stod vid busshållsplatsen och väntade på bussen hem så såg jag en jätteful tjej, en handikappad kille och en blatte som tog sig på pungen. Däremot såg jag ingen fågel. När jag stigit av bussen hemma hos mig så hade det blivit så mörkt att det var omöjligt att se nån fågel.

A juste, dessutom hade jag ingen kamera med mig på hela dagen.

Men eftersom jag vet att en av våra trogna läsare, vi kan kalla honom Martin, verkligen vill se en fågel så lägger jag upp den här bilden:



Det här fotot bevisar att fetma  finns även i vildmarken. Jag har aldrig sett en överviktig fågel förut. Den är så rund att den inte flyger - den rullar. Ser ni de pliriga ögonen som håller på att poppa ut ur sina hålor pga den uppblåsta kroppen? Alltså, den här fågel suger. Seriöst. Den kan inte göra någonting av värde. Den är för fet för att picka upp mask och skit från marken, för om den lutar sig framåt så gör den en ofrivillig kullerbyta. Fågeljävel.

Youtubar lite mitt i plugget


Bara jag som saknar kycklingfight i Family Guy?


HA HA.  ......Ja.. e  böök.

Dagens Alla barnen

Alla barnen drack vatten förutom Chris, för han drack kiss.

Hon kanske bara har gasmage

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3482190.ab

Aftonbladet publicerade bilden som kan tyda på att Halle Berry är gravid - igen! chockerande förstås, men jag undrar om det inte snarare rör sig om en kolhydratsrik måltid för mycket. Halle (vem fan döper sitt barn till "Halle" förresten, låter ju som han Hjalle i Hjalle och Heavy - osexigt om man inte tänder på buttcracks och långt hår) lider uppenbarligen av en gasmage orsakad av just de snabba kolhydraterna i t ex en pastarätt eller vitt bröd.

Hoppas att hon finner tillbaka till sin GI-diet snart. Skandalöst att man publicerar bilder på tjocka tjejer hur som helst.

Coming up: Dagens fågel

Vi kommer snart att börja med en ny kategori: Dagens fågel.

Varje dag (eller så ofta vi hittar en fågel) kommer vi att lägga upp en bild på en fågel tillsammans med en kort och givande analys av motivet.

Håll utkik, för dagens fågel börjar redan imorgon!


Ibland går jag kanske lite för långt

Patrik gav mig i uppgift att upplysa ofrälsade läsare om att denna blogg fanns. Eftersom jag läser marknadsföring körde jag kreativa upplägg. MSN fick vara verktyget och Amir (som går i min klass och missade dagens föreläsning) fick vara ett av offrena:


Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

Amir! Jag la upp en sammanfattning på dagens föreläsning på bloggen, www.dinavannerimorkret.blogg.se

Amir säger:

ser inet

inget

Sara // dinavannerimorkret.blogg.se säger:

jo, scrolla då

Amir säger:
:S

Det finns självfallet ingen sammanfattning av dagens föreläsning upplagd här. Var det moraliskt fel att låta Amir tro det och sedan få honom att scrolla för att hitta den? Ibland kanske jag går lite väl långt i min ambition att frälsa folk från okunskapen om vår bloggs existens och braighet.


AgresSivt Lhiv

Mamma läste Patriks "alla barnen"-skämt, den om Desiree:

mamma: ska det inte vara "alla barnen fick ligga utom Liv, för hon hade hiv?"

Min morsa är föööör skön asså. 

Det här påminner mig om min före detta arbetskamrat som kände en tjej som hette Siv och hon var ganska arg, så de kallade henne "AgresSiv". Mkt roligt.

PS! Vi såg en flock indier på rasten idag, och en av dem hade fetaste turbanen. den var pimpad med glitter and what not. Jag såg och hörde att Patrik beundrade den och möjligheterna till att gömma dynamit och så. Bara så ni vet.

Jag är oskyldig :(

Jag är lite nojjig just nu. Allt snack om FRA-lagen har skrämt upp mig lite och jag känner mig övervakad. Den senaste veckan har slumpar gjort att jag är rädd för att bli skickad till guantanamobasen. Detta har hänt:

- Jag lånade en bok som heter UNMASKING TERROR, med bilder på terrorister på framsidan.
- Fått hem mina seriemördarböcker om Dexter.
- Fick ett sms på arabiska av Svensson, som avslutades med "Annars skickar vi en självmordsbombare". 
 

Dessutom har jag inte rakat mig på ett tag så jag har lite skäggstubb!!!!


          : / Hoppas de har en Mcdonalds i närheten av Guantanamo.


Dagens Alla barnen

Alla barnen fick ligga förutom Desiré, för hon hade Gonorré.

Lååågt, tv3, låååågt.

Spanade runt lite på Tv3's sida, och upptäckte att två tjejer som förmodligen inte har fått ligga på evigheter driver en "Days Of Our Lives"-blogg. Deras jobb är alltså att titta på Days Of Our Lives och skriva korta referat om vad som hände i senaste avsnittet samt spy ut åsikter om de nya skådisarna and what not. För att bevisa hur intetsägande den här bloggen är så copy-pastear jag några inlägg:





Är det inte lättare att bara titta på programmet?
Fast hon Jenny är fan ganska soft egentligen. Ska nog spara denna blogg under favoriter... Hmm.


Dagens Alla barnen

Alla barnen cyklar snabbt förutom Svén, för han har inga ben.

Jag är en hemsk människa

Hittade den här bilden på djurensratt.se. Jag skrattade. Det måste vara en försvarsmekanism eller något. Eller så tycker jag bara att det är lite roligt att det finns en sektion om sexuellt utnyttjade djur. Kolla hur ledsen hunden ser ut också. :(



Ser den inte utnyttjad ut? =(

UPDATE! http://www.djurensratt.se/portal/page?_pageid=33,34317&_dad=portal&_schema=PORTAL Det hela är så bisarrt. "De fall som man känner till är de som lett till fysiska skador, och som sedan anmälts. Bland dessa fall är hästar de mest utsatta djuren. ". Okej, skador på vem? Människan eller hästen? Jag fnissar.

// Sara (Jag vet att inlägget är skrivet i svart, men det blev något fel när jag skulle ändra färg så det får helt enkelt se ut som att det är Patrik som läser om djursex)

Tyvärr inte dödsstraff men..

Höjer mitt beroccaglas i luften och skålar. Anders Eklund fick sin dom idag; Livstids fängelse. Var lite rädd för att han skulle komma undan med någon psykdiagnos och dömas till "vård" men så blev det inte.

Ha det så skoj på semestern Andrew och glöm inte glidmedlet hemma!

Känner mig lite homo

Fast typ grabb-homo, lite som Patrik känner sig när han lägger upp bilder på sina nyinköpta skor och berättar om hur han letar efter det perfekta paraplyet. Hade jag varit mer feminin hade detta inte varit något problem, men det känns löjligt att få "cravings" när jag ser detta inlägg på cosmopolitan.se om höstens MUST-HAVE:



Helt plötsligt kändes det helt rätt och naturligt att lägga ut dryga tusenlappen på denna patetiska body. Det var någonsin med bildtexten som framkallade varma känslor i bröstet, och hade jag inte haft nån självdiciplin hade jag gått ut imorgon på en shopping spree.

Tack och lov att man är en sansad och intelligent kvinna.

// Sara

Känns fel att en text som beskriver en mkt töntig hemmakväll kan få mig att bli shoppaholic på en sekund förresten. "Kattkurr?" Inte fan är det jag eller Patrik som är homot om vi tar skribenten i beaktande.

Skitsnack?

I fredags var jag och Sjöbusen ute på krogen och skakade våra lurviga. Väl där stötte vi på Amir lite snabbt. Amir frågade var Patrik höll hus och jag replikerade att han nog var hemma. Vi skojade om att han satt o pluggade på en fredagskväll, och sen skrattade vi lite. Därefter skiljdes vi åt. Patrik är tydligen det enda vi har gemensamt egentligen. Och att vi båda attraheras av det manliga könet (enligt match.com).

Dagen efter, när jag satt i telefon med Patrik, förebrådde grabben mig för att jag snackade skit om honom. Han sa ungefär såhär "nästa gång du och amir är ute kan ni ge fan i att prata skit om mig." Jag var chockad.

För det första är Amir världens sämsta skitsnackare om han ändå tänker skvallra vidare vad man säger. Och för det andra kan det där ju knappast klassas som skitsnack. Jag vill nästan betta på att Patrik faktiskt satt hemma och pluggade nationalekonomi som den mycket ambitiösa människa han är. Vad tycker ni? Borde Patrik bli arg över mitt och Amirs samtal?

// Sara

PS! Jag ska fan börja skriva mina inlägg ungefär som om det vore en skriftlig dokusåpa. "Big Blogger" kan den heta. Intrigerna tätnar: kommer Amir hämnas för Saras skapande av ett fejkkonto åt honom på match.com, kommer Patrik att bryta upp med Sara och Amir pga att de kallade honom plugghäst, kommer Sara någonsin att sluta använda könsord som svordomar?! Find out in the next inlägg of "Big Blogger".

DiscoTurkHeaven.com

Ni vet när man är ute på krogen och  ser DT-killar med typ en flamesjacka, ett par jeans med 10 olika färger och blonda slingor i håret? Jag har alltid undrat var de köper sina kläder. Nu har jag hittat stället!

-Gå in på www.mounis.com och bli en DiscoTurk du också!-
  
****OBS****  Beställer du ett DT-plagg inom en timma skickar vi med en burk DaxVax också! ****OBS****
MISSA INTE CHANSEN !

UPDATE: Eller ja, ni får inget DaxVax för det är inte min sida (är rädd att någon typ stämmer mig).
UPDATE2: Eller vafan, orka stämma någon över DaxVax?
UPDATE3: Jag vågar inte bli stämd så jag låter det stå.

Jag är så bra!

Jag nämnde ju tidigare att jag fick jobbet jag sökte. Riktigt glad blev jag. Min blivande chef ringde mig kl 9.45 och "väckte" mig från den halvslummer jag låg i och berättade att om jag fortfarande var intresserad så var jobbet mitt. Jag höll lugn ton, tackade ja till erbjudandet och efter att vi lagt på HOPPADE JAG UPP OCH NER I SÄNGEN OCH SKREK "JAG VISSTE ATT JAG SKULLE FÅ JOBBET! JAG ÄR SÅ JÄVLA BÄST, ALLA VILL HA MIG! KUUUUKEN, VAD BRA JAG ÄR!!!!" etc. Det var sprudlande glädje.

För anonymitetens skull så berättar jag inte ännu vad det är för jobb, förutom att det är i en butik. Jag tycker att det är ett jättebra jobb, men folk som har jobbat med telefonförsäljning och dylikt verkar se ner lite på det. Det skiter jag i, jag ser verkligen fram emot att börja. Vi får förresten se om det blir några intressanta iakttagelser, så håll utkik!.

Puss!


Oförskämt

Mamma ringde idag:

Sara: Hej mamma.
Mamma: Hej Sara. Är du nykter?

Är det verkligen så man inleder ett samtal? Oförskämt tycker jag. Hon får ju kolla in bloggen oftare så hon ser när jag festar.

Fadde är droppen

Sara öppnade sig till mig och berättade att hon är en bloggjunkie. Hon får abstinens när inte Blondinbella uppdaterat på länge och så.

Jag berättade inte detta för Sara men jag är precis likadan, jag läser för många bloggar för ofta. Jag läser bloggar som jag inte gillar, ofta skrivna av personer jag hatar. Men nu har det hänt, vändningen är här och jag har insett att mitt osunda beteende måste sluta här och nu. Detta insåg jag när jag var på väg att lägga till Faddes blogg i mina favoriter.

Nu ska jag skämmas en skvätt och fortsätta plugga på en lördagskväll.


Pedofilchatt är kul

Så jag sitter och surfar på ett forum och hamnar i en tråd där man har gått in på snyggast.se (aka pedofilchatten) och jävlats med gamla gubbar som sexchattar med barn. Jag tänker inte nämna något om hur jävla fel jag tycker det är att det är så lätt för pedofiler att få tag på småbarn och att ägarna av hemsidan inte gör mycket åt det eftersom de riskerar att bli av med pedofilbesökare, utan här har ni en av de roligaste konversationer jag läst.
Snott från Flashback:

18:42] <msn-kille> hej vill du ha rollspel?

[18:42] <Caroline14> gärna d!

[18:42] <msn-kille> har du msn eller ska vi ta det här?

[18:43] <Caroline14> här först

[18:43] <msn-kille> oki, vilka roller?

[18:44] <Caroline14> får jag välja själv?

[18:45] <msn-kille> visst, såg vad du gillar för roller

[18:45] <Caroline14> Pedofil och underårig?

[18:46] <msn-kille> ehm?

[18:46] <Caroline14> Ja?

[18:46] <msn-kille> kan vi inte säga att du e min kusin o jag kommer på besök ist?

[18:47] <Caroline14> Aaa, men bara om du är pedofil å ja underårig.

[18:47] <msn-kille> men varför måste jag vara peddo? :P

[18:47] <msn-kille> det låter inte så...trevligt :P

[18:47] <Caroline14> hur gammal är du?

[18:48] <msn-kille> 21

[18:49] <Caroline14> Aaa men då är du ju pedofil för ja e 14. Bra, va?!

[18:49] <msn-kille> meh... jaja :P vad ska du ha på dig i rollen då?

[18:49] <Caroline14> samma som ja har nu

[18:49] <Caroline14> string å linne


[18:49] <msn-kille> inget mer?

[18:50] <Caroline14> nä

[18:50] <msn-kille> oki, ska vi börja då?

[18:50] <Caroline14> oki

[18:51] <msn-kille> ok *jag kommer o ringer på hos dig*

[18:52] <Caroline14> Ropar :"Jag vill inte köpa några tavlor, zigenarjävel".

[18:52] <msn-kille> *ringer på igen* det är jag richard din kusin

[18:52] <msn-kille> *ropar jag tebax*

[18:52] <Caroline14> *Spelar ingen roll. Vill inte köpa några tavlor av dig heller.*

Utgång på gång

Hej!

Jag såg också Idol, men jag hörde ingenting om Säpe. Däremot var jag glad att höra att folk börjar kalla Sepideh för "Seppideh" och inte "Sepiideh".

Och allihopa sjöng fan falskt. Fy fan. Speciellt den där lilla bögen Johan Palm. Jag svär, om någon bara kan knulla hans fejkade knullrufs så ger jag en liten enkrona till den. Snälla?

Vi sitter här o förkrökar lite. Mitt sällskap, Sjöbusen, är redan aspackad. Vi ska ut på en av byhålornas fjollkrogar och köra våldtäktsdansen på folk. Kommer eventuellt dokumentera Sjöbusens trakasserande av tjejer, så håll utkik i bloggen.

Förresten fick jag ett jobb idag, så jag måste säga upp mig från mitt jobb som jag inte ens har börjat arbeta på. Jag berättar mer senare. Puss och kram, alla underbara och vackra läsare!

PS! förutom patriks vänner för de är fittor som bara kommenterar hans inlägg. Jävla favoriserande.... öh... mobboffer. jag älskar er också, men jag behöver fan också kärlek. Puss.

Idoltankar...

Hörde jag fel eller kallade Jihde Sepideh för Säpe?

UPDATE: Nu vet jag vad som gör allt så B. BANDET SUGER!
UPDATE2: Guzzjohan liknar Sarah Palin när han har glasögon?

Småstadsbor är efterblivna gällande kommunaltrafik

Åkte precis buss in till stan. Bor ju i en byhåla (jämfört med min ursprungsstad Stockholm), så när det råkar bli rusch och överpackat på bussen så beter sig folk som idioter. Jag antar att bönderna är ovana vid fenomenet "mycket folk på bussen", men herregud.

De här fittorna sätter sig på gångplatserna istället för att hoppa in till fönstret och bereda plats för andra (alla ska ändå av vid samma hållplats, det finns ju bara typ två st ändå). De som måste stå upp stannar till redan i främre delen av bussen och fattar inte att de ska förflytta sig bakåt så att andra människor kan komma på. Jävla byfånar!

Dessutom är busschaffisen dum i huvudet och insisterar med att köra i relativt hög fart och tvärnita, istället för att ha en lite lägre hastighet och köra smooth. DU KOMMER INTE ATT KOMMA FRAM SNABBARE, BUSSCHAFFÖRKÄRRING! DET ÄR EN JÄVLA KÖ AV BILAR FRAMFÖR DIG!! Helveteeeee...! Jag blir fan arg.

Dagens outfit

Såhär såg jag ut i skolan idag.



Ribbat linne, H&M, 69 kr
Kjol, H&M, 198 kr
Leggings, H&M
Ballerinaskor, H&M
Ring, Åhléns, 79 kr

Oj, man ser lite för tydligt var jag handlar större delen av mina kläder.

Gårdagens outfit

Jag glömde lägga upp dagens outfit igår, så jag gör det nu istället. Jag hedrade min idol blondinbella och körde på en killskjorta i jeans, hennes favoritoutfit!

Grabbskjorta
Jeans, Vero Moda 399 kr
Stövlar köpta på Scorette, 1100 kr
Klocka, Guess
Halsband, glitter 79 kr

Folk pratar bakom Patriks rygg

Min väldigt nära vän, vi kan kalla honom Sjöbusen, läste precis Patriks inlägg om sin shoppingrunda på stan. Sjöbusen yttrade följande ord: "Asså... finns det fortfarande killar som köper paraplyer? Det känns lite homosexuellt att köpa ett paraply. Riktiga män tar liksom lite väta."

Jag försvarade självfallet Patrik, hävdade att han har för snygga kläder och hår för att få det förstört av lite molnpiss och att Patrik på sin höjd är lite meterosexuell men absolut en av de mest tjejnuppande grabbar jag känner. Hela tiden nuppar han tjejer. I alla hål! Jättemycket och på ett jättemanligt sätt!

Jag vill bara inte att det blir några missförstånd om Patriks läggning. Han är ju bara helt säker på sin sexualitet, och det är därför han vågar visa er att han har snygga kläder och sånt. Så det så. Förresten, vaddå bögigt att köpa ett paraply? Nån som fattar?

Idoltankar...

Jag saknar Klabbe. Seriöst vart fan är Clibbity Clab? Han hade vågat berättat för Robin B(ög) och Lars hur jävla falskt de sjöng. 

UPDATE: OMG GUZZJOHAN SÄGER ORDENKLIT!

Hej Olle!

Jag var nyss nere och köpte kaffe på bibliotekscafét. Framför mig i den långa och oerhört sega lunchkön står två blondiner och samtalar. Jag känner mig inte märkbart attraherad av dessa blondiner och tänker på annat istället, ända tills jag hör deras samtalsämne.

Blondinerna står och pratar om en kille:
Blondin #1"Han sparkade mig på baksidan av låret *fniss* "
Blondin #2: "Skratt, gjorde han det med meningen eller sparkade han fel?"
Blondin #1: "Jag vet inte, jag tror han försökte göra en low-kick".


Framför mig står alltså två blondiner och hånar en kille för att han inte kan slåss. Det sjukaste är att jag blev fett tänd på dem för det. Jag tänder tydligen på kampsportsblondiner. Betyder inte det att jag är bög eller nåt?

Såhär mkt blodpudding åt jag


Fotnot: Ovanstående blodpudding är inte skalenlig med den blodpudding jag förtärde, men ger ett ganska bra hum om vilka kvantiteter det rörde sig om.

Bakom kulisserna: Moraldebatter

Patrik tycker att jag är en satmara utan samvete som fejkar ett match.com-konto åt Amir. Jag tycker det är lite konstigt med tanke på att Amir har gjort samma sak mot Patrik ("fast inte lika genomtänkt").

Vanligtvis är jag inte tjejen som ger med mig bara för att en ibland smått meterosexuell kille (skyll dig själv, Patrik, du la upp bilder på dina skor) tycker att jag leker bitch, men eftersom match.com ändå är fruktansvärt tråkigt och poänglöst om man inte betalar för en prenumeration (man kan inte kontakta någon annan förutom genom att "blinka" åt dem), så kommer jag att avverka Amirs konto inom en snar framtid.

Skärmdumparna kommer dock att vara kvar här på bloggen som ett minne av den glada och lite bögiga tid Amir upplevde på match.com.

/Sara

PS! Jag kommer eventuellt att slänga upp ett inlägg om nattmat snart (typ om 10 minuter, förutsatt att blogg.se inte stänger av inloggningsfunktionen som vanligt, bara för att jävlas med oss nattugglor) eftersom nattmat är förskräckligt gott och jag är hungrig.

PS2! Jag kommer förmodligen aldrig att äta blodpudding igen. Jag åt en hel sån där halvmånsformad limpa själv. Fy fan.

Amir är dissad

Så jävla lågt. Den här knubbiga homosexuella mannen som Amir var snäll nog att skicka en blinkning till för att visa sitt "intresse" ger en diss! ABO! Biguy7 hade iaf vettet att inte svara alls.



Ja, vi ville inte censurera honom pga yttrandefrihetslagen men vi gör det ändå faktist (eller faxsiskt som Amir skulle säga). Han är för ful för att få förpesta våra läsares ögon. FY FAAAN!

Fotnot: Den censurerade mannen på bilden är i själva verket inte alls tillräckligt ful för att riskera någon skada på våra läsares ögon. Han är bara allmänt oattraktiv, men det är nästan lika illa.

Idoltankar...

Varför säger Peter Juhde "Skicka Sepidehv till 72400 utan mellanslag" och inte "Skicka Sepidehv utan mellanslag till 72400" ?

Att tillaga blodpudding

Jag får ångest när jag ska laga blodpudding. Jag vet liksom inte hur länge man ska steka skivorna, eller hur mörkbruna de borde vara när de är färdiga etc. Och jag har, som ni förstår, inga problem med att käka koagulerat grisblod, men däremot är jag inte så pepp på att käka rått koagulerat grisblod.

Vad tycker ni om blodpudding? Bra eller anus?

Som om kurslitteraturen inte räcker.

Jag beställde hem en drös med böcker från adlibris.se inatt när jag inte kunde somna. För 408 kr (gratis frakt) så fick jag sex stycken böcker. Det var bland annat såna där "lär dig effektivisera ditt arbete"-böcker och lite annat smått och gott. I vilket fall som helst kommer väl böckerna om typ en vecka eller två, så nu är jag motiverad att läsa ut min kurslitteratur innan dess för annar är jag körd.

Vid ett tillfälle tänkte jag i och för sig på hur urbota dumt det är att beställa hem hela sex böcker när jag har en tjock bok om nationalekonomi (på engelska!) att läsa ut. Men så kom jag på att som student har man aldrig en ledig stund från tjocka böcker med akademisk touch, så what the hell. Take a walk on the wild side, liksom!

I alla fall, jag tänkte läsa min effektiviseringsbok (Plugga smartare och lär dig mer! av Björn Liljeqvist) så delar jag med mig av tipsen och hur det går.

// Sara

PS! Så fort jag orkar ladda batterierna till min kamera så ska jag börja lägga upp dagens outfit-bilder. Jag tror att Patrik är sugen på att göra det också, men han vågar inte börja innan jag har gjort det för det kanske känns lite homosexuellt eller nåt? Jag vet inte. Men Patrik är alltså inte bög, han har bara stilkänsla - och det kommer ni att få se.

Uppdrag: Hitta en pojkvän åt Amir

En mkt lyckad taco-kväll måste jag säga. Jag och Amira har garvat våra bakdelar av tack var en massa random samtalsämnen och internskämt. Men det vi framförallt har fått magknip av var när vi skapade ett konto på dejtingsajten match.se åt Amir. Här får ni se:



Vi tycker att användarnamnet beskriver honom väl.



Ligger mkt tanke bakom det här.



I bloggen har vi censurerat Amir. Han har egentligen inte såna coola solglasögon.


Amirs första ragg!